ABM 3867.2 groot

Keus Schoonmaak, dat wil je beleven!

ABM 3867.2 groot

Onze roots, ons DNA

Keus Schoonmaak is in 1992 opgericht en uitgegroeid tot een groot regionaal familiebedrijf in de schoonmaakbranche. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn en met vestigingen in Zwolle, Hengelo en Velp verzorgen meer dan 500 enthousiaste en gedreven collega’s onze schoonmaakdiensten op diverse locaties.

Onze werkwijze is glashelder! Met persoonlijke aandacht, specialisme en met heel veel passie en plezier realiseren wij een schone (werk)omgeving binnen het zakenleven, wooncomplexen en het onderwijs. Binnen ons bedrijf is gelukkig zijn de basis. Want geluk dat vermenigvuldigt zich, wanneer je het deelt. We zijn een moderne en mensgerichte organisatie en hanteren nog steeds traditionele normen en waarden. We zijn eerlijk, duidelijk en winden er geen schoonmaakdoekjes om. Je weet wat je aan ons hebt. En niet geheel onbelangrijk , afspraak is afspraak. Daar mag je ons altijd aan houden!

 

ABM 1762 2 Edit

Werken bij Keus Schoonmaak is niet voor niets een beleving

Wij geloven dat enthousiaste, gemotiveerde en gelukkige medewerkers onze klanten en hun gebouwen laten stralen. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor stabiliteit en kwaliteit. Bij Keus Schoonmaak hebben we een hart voor onze collega’s en staat werkgeluk centraal. In alles wie we zijn en bij alles wat we doen. We stimuleren persoonlijke groei (G), we evalueren (E), we leren en lachen iedere dag (L). We proberen uit (U), pakken kansen en kennen elkaar door-en-door (K). We zijn één team! Hierdoor voelen onze medewerkers zich meer betrokken bij onze organisatie én onze klanten. Werken bij schoonmaakbedrijf Keus Schoonmaak is niet voor niets een beleving!

 

(Werk)Geluk zit in een klein hoekje, stof ook

Wij investeren in werkgeluk. Omdat we het belangrijk vinden én omdat het leidt tot resultaat! Want onderzoek wijst uit dat gelukkige medewerkers minder vaak ziek zijn, kwaliteit leveren en zich langer aan een werkgever verbinden. Daarnaast is de productiviteit van gelukkige medewerkers hoger. Maar werkgeluk krijg je niet cadeau. Dat is hard werken! Daarom hanteren wij bij Keus Schoonmaak een geluksbeleid. Hierin stellen we onze medewerkers centraal. We kijken naar specifieke talenten, wensen en ontwikkeling.

ABM 0963 Edit

Geluksbeleid van Keus Schoonmaak

Ons geluksbeleid neemt een belangrijke plaats in binnen de bedrijfsvoering van Keus Schoonmaak. Hierbij staan persoonlijke aandacht en begeleiding van onze nieuwe en huidige medewerkers centraal. Dit blijkt onder meer uit:

  • Het sturen van een kaartje en/of bloemen bij ziekte en verjaardagen;
  • Leidinggevenden krijgen de tijd hun medewerkers te begeleiden en aan te sturen;
  • We stimuleren branchegerichte opleidingen die wij in huis verzorgen;
  • Onze aandacht ligt op welzijn, veiligheid en gezondheid;
  • We bieden steun en professionele hulp bij privéproblemen;
  • We regelen diverse leuke teamuitjes en zorgen ook voor plezier naast het werk!