ABM 1559.2 Edit Groot

De werkplek van  

In de werkplek van laten we jullie graag de gezichten achter onze organisatie zien. Dagelijks zorgen meer dan 500 enthousiaste en gedreven collega’s voor schone gebouwen en ruimtes in het bedrijfsleven, wooncomplexen en het onderwijs. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. 

 

louiza m

De werkplek van Louiza

Ontmoet Louiza, een ervaren medewerker van Keus Schoonmaak sinds 2016. Zij blinkt uit in het schoonhouden van diverse panden en het opbouwen van een goede band met alle opdrachtgevers. Benieuwd naar haar ervaringen bij Keus?

Lees Artikel 

voorofot

De werkplek van Annie & Yvonne

Ontmoet Annie en Yvonne, de ambulante medewerkers van Keus Schoonmaak. Zij blinken uit in het schoonhouden van diverse panden en het efficiënt managen van hun tijd.  Benieuwd naar hun ervaringen bij Keus? 

Lees Artikel 

voorfoto

De werkplek van Debbie

Debbie vervult de rol van assistent bedrijfsmanager bij Keus. Het samenwerken met de rayonleiding om tot mooie oplossingen te komen, geeft haar veel voldoening in haar werk.

Benieuwd naar het hele verhaal van Debbie?

Lees Artikel 

werkplekvankim

De werkplek van Kim

Kim is ambulant medewerker schoonmaak bij Keus. Kim is verantwoordelijk voor het schoonhouden van gebouwen, zelfs tijdens afwezigheid van collega's. Haar uitdagingen liggen in efficiënt tijdmanagement. Benieuwd naar het hele verhaal van Kim?

Lees Artikel 

marielle

De werkplek van Mariëlle

Mariëlle is Medewerker verzuim en vitaliteit bij Keus. Mariëlle houdt zich bezig met het welzijn en de gezondheid van onze collega's, zorgend dat iedereen op de werkvloer zich vitaal en betrokken voelt. Benieuwd naar het hele verhaal van Mariëlle?

Lees Artikel 

bennievoor

De werkplek van Bennie

Bennie is medewerker bij de specialistische schoonmakers van Keus. Bennie is verantwoordelijk voor het schoon houden van diverse trappenhuizen. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

Werkplek van Gert groot

De werkplek van Gert

Gert is rayonleider in regio Twente. Gert is samen met zijnteam in de regio Twente verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering aan (interieurverzorgers) van meerdere objecten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

goeie pf

De werkplek van Merel

Merel die werkzaam is als recruiter verteld over haar werkplek bij Keus Schoonmaak. Dagelijks zoekt zij de beste kandidaten voor de openstaande vacatures. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

2

De werkplek van Nancy

Nancy is ooit begonnen met een bijbaan bij Keus Schoonmaak. Na het afronden van haar studie is Nancy weer terug gekomen bij Keus op de financiële afdeling, waar ze voor geleerd heeft. Benieuwd naar het hele verhaal van Nancy?

Lees Artikel

1

De werkplek van Ezra

De altijd vrolijke Ezra maakt onderdeel uit van het team specialistische schoonmakers van Keus Schoonmaak. Zijn werkzaamheden noemt hij "divers en nooit saai". Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel

3

De werkplek van Priscilla

Priscilla is al 10 jaar werkzaam als medewerker schoonmaak bij Keus Schoonmaak. Ze is een vast gezicht bij haar panden en word zelfs uitgenodigd als er wat te vieren valt. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel

 

4

De werkplek van Mirella

Mirella is werkzaam als medewerker schoonmaak. Mirella fiets dagelijks door Apeldoorn om onze klanten een schone werkplek te bezorgen. Benieuwd naar het hele verhaal van Mirella?

Lees Artikel