ABM 1559.2 Edit Groot

De werkplek van  

In de werkplek van laten we jullie graag de gezichten achter onze organisatie zien. Dagelijks zorgen meer dan 500 enthousiaste en gedreven collega’s voor schone gebouwen en ruimtes in het bedrijfsleven, wooncomplexen en het onderwijs. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. 

 

bennievoor

De werkplek van Bennie

Bennie is medewerker bij de specialistische schoonmakers van Keus. Bennie is verantwoordelijk voor het schoon houden van diverse trappenhuizen. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

Werkplek van Gert groot

De werkplek van Gert

Gert is rayonleider in regio Twente. Gert is samen met zijnteam in de regio Twente verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering aan (interieurverzorgers) van meerdere objecten. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

goeie pf

De werkplek van Merel

Merel die werkzaam is als recruiter verteld over haar werkplek bij Keus Schoonmaak. Dagelijks zoekt zij de beste kandidaten voor de openstaande vacatures. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel 

2

De werkplek van Nancy

Nancy is ooit begonnen met een bijbaan bij Keus Schoonmaak. Na het afronden van haar studie is Nancy weer terug gekomen bij Keus op de financiële afdeling, waar ze voor geleerd heeft. Benieuwd naar het hele verhaal van Nancy?

Lees Artikel

1

De werkplek van Ezra

De altijd vrolijke Ezra maakt onderdeel uit van het team specialistische schoonmakers van Keus Schoonmaak. Zijn werkzaamheden noemt hij "divers en nooit saai". Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel

3

De werkplek van Priscilla

Priscilla is al 10 jaar werkzaam als medewerker schoonmaak bij Keus Schoonmaak. Ze is een vast gezicht bij haar panden en word zelfs uitgenodigd als er wat te vieren valt. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees Artikel

 

4

De werkplek van Mirella

Mirella is werkzaam als medewerker schoonmaak. Mirella fiets dagelijks door Apeldoorn om onze klanten een schone werkplek te bezorgen. Benieuwd naar het hele verhaal van Mirella?

Lees Artikel