ABM 0963 Edit

De werkplek van Amrish

ABM 1503.2 Edit
Amrish, kun je ons meer vertellen over je rol bij Keus Schoonmaak en hoe je dagelijkse werkzaamheden eruitzien?

Bij Keus Schoonmaak doe ik van alles: ramen lappen, gevels schoonspuiten en zorgen dat de vloeren er weer netjes uitzien. Mijn dag start met het klaarzetten van wat ik nodig heb, en ik zorg altijd dat ik veilig werk, zeker als ik de hoogte in moet of met machines aan de slag ga.

Het leuke is dat geen enkele dag hetzelfde is. De ene keer ben ik buiten bezig met de ramen en een andere keer binnen met de vloeren. Wat ik echt tof vind, is praten met de mensen voor wie ik werk. Ik kan mijn werk aanpassen aan wat zij nodig hebben en krijg vaak meteen te horen wat ze ervan vinden.


Kun je beschrijven hoe een typische dag eruitziet voor jou bij Keus Schoonmaak, met de diversiteit aan taken die je hebt?

Zeker, een typische dag bij Keus Schoonmaak zit vol afwisseling. Stel je voor: het ene moment ben ik op 29 meter hoogte bezig met het wassen van ramen, genietend van het uitzicht en de uitdaging. Een paar uur later vind je me weer op de grond, waar ik een vloer sta te schrobben. Elke dag is anders, en dat houdt het werk leuk en interessant. Het schakelen tussen verschillende soorten klussen, van hoog in de lucht tot aan de grond, maakt elk werkdag uniek.

ABM 0963 Edit
Hoe zorg jij voor een positieve werksfeer en werkplezier voor jezelf en je collega's? Heb je speciale manieren om de werkdag leuker te maken?

Om ervoor te zorgen dat we bij Keus Schoonmaak een positieve werksfeer behouden en plezier hebben in ons werk, hechten we veel waarde aan het bouwen van een sterke band binnen onze groep van specialistische schoonmakers. We zijn een hechte club en beginnen elke ochtend samen met een bak koffie. Dit moment gebruiken we niet alleen om de dag door te nemen, maar ook om te lachen, ervaringen uit te wisselen en elkaar op te peppen voor wat er komen gaat. Door deze dagelijkse traditie voelen we ons verbonden en maken we van elke werkdag het beste, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen. Dit gevoel van kameraadschap en de onderlinge steun maken het werk bij Keus niet alleen leuker, maar versterken ook ons teamgevoel.


Kun je vertellen hoe je de activiteiten en evenementen bij Keus ervaart en wat ze voor jou en het teamgevoel betekenen?

De activiteiten en evenementen bij Keus vind ik echt superleuk, vooral het Drakenboot evenement springt er voor mij uit. Het is een unieke kans om collega’s tegen te komen die ik niet dagelijks zie. Het is altijd geweldig om iedereen bij elkaar te hebben, samen te werken buiten de normale werkzaamheden en elkaar op een andere manier te leren kennen.

Daarnaast ben ik betrokken bij de kerstcommissie, waar ik ieder jaar mee help om onze kerstviering op te zetten. Dit is voor mij een speciaal moment omdat het laat zien hoe we als team samen iets moois kunnen creëren en vieren. Deze momenten dragen echt bij aan ons teamgevoel en maken dat ik me nog meer verbonden voel met Keus en mijn collega’s. Het zijn dit soort activiteiten die ons werk bij Keus zo bijzonder maken.

ABM 0986.2 Edit
De juiste tools kunnen het verschil maken in ons werk. Is er een specifiek schoonmaakhulpmiddel of gadget dat je niet meer kunt missen, en kun je uitleggen waarom deze zo waardevol is voor je werk?

Zeker, binnen ons vak is het gebruik van de juiste tools van groot belang. Een van de tools die echt onmisbaar voor me is geworden, is onze nieuwe 29 meter hoogwerker, de RUTHMANN TB 290 PRO. Deze hoogwerker is een fantastische aanvulling op ons gereedschap. Het bijzondere aan deze hoogwerker is de combinatie van zijn bereik met de stabiliteit en veiligheid die hij biedt, zelfs wanneer we op maximale hoogte werken. Dit zorgt ervoor dat we veilig en efficiënt kunnen werken, zonder ons zorgen te hoeven maken over het bereiken van hoge locaties.


Wat motiveert je het meest in je werk bij Keus Schoonmaak en wat maakt het voor jou de moeite waard om elke dag je beste beentje voor te zetten?

Werken bij Keus Schoonmaak is geweldig, niet alleen omdat geluk en waardering hoog in het vaandel staan, maar ook door de afwisseling in het werk. Geen dag is hetzelfde, en die variatie houdt elke werkdag interessant en uitdagend. Het voelt goed om op zoveel verschillende manieren bij te dragen. En ja, het fijne salaris maakt het plaatje compleet! 😜