2 v2

De werkplek van Debbie

portret
Debbie, je bent al een tijdje bij Keus Schoonmaak. Kun je iets vertellen over je reis hier, vanaf het moment dat je bent begonnen tot waar je nu staat?

Allereerst leuk om iets te mogen vertellen. Doordat m’n vorige werkgever faillissement had aangevraagd ( daar was ik 9 jaar werkzaam als rayonmanager)  ging ik solliciteren bij Keus Schoonmaak als rayonleider.

Ik ben begonnen bij Keus Schoonmaak in  november 2017. Ik weet nog goed dat Miriam mij belde dat ik het was geworden als geschikte kandidaat. Ik mocht aan de slag als rayonleider gebied Arnhem en omstreken. Ik heb dit 5 jaar met veel plezier mogen doen. In november 2022 kreeg ik de kans om een andere functie aan te gaan bij Keus Schoonmaak. Dat heb ik met open armen ontvangen en ben nu 1 jaar werkzaam als assistent bedrijfsmanager.


Wat motiveert jou elke dag weer om naar je werk te gaan en wat vind je het meest belonend in je huidige rol als Assistent Bedrijfsmanager?

Het motiveert mij enorm om samen met m’n collega’s de doelen te behalen die gevraagd worden vanuit de klant. Samen werken maakt je veel sterker en vooral in deze tijd. Om als assistent bedrijfsmanager de rayonleiding te begeleiden, te helpen waar nodig is en er dan een oplossing kan komen geeft mij voldoening van m’n werk want hoe fijn is het als je samen tot een doel kan komen.

2 v2
Elke groei komt met zijn uitdagingen. Kun je een uitdaging delen waar je trots op bent dat je die hebt overwonnen in je nieuwe positie?

Dat we vanuit een objectleidster iemand tot een rayonleidster hebben kunnen maken maakt mij trots . En ik ze daarbij kan helpen is super leuk. Dat er mensen zijn vanuit de werkvloer die kunnen groeien in het bedrijf vindt ik een top idee. En alle mensen groeien steeds een beetje zonder dat ze het in de gaten hebben dat is nog het allerleukste.


Hoe zou je jouw leiderschapsstijl omschrijven en op welke manier heeft dit bijgedragen aan zowel jouw succes als dat van je team?

Vindt het altijd lastig om iets over mezelf te schrijven. Ik probeer mensen altijd te motiveren en een luisterend oor te zijn voor anderen. Door eerlijk te zijn bereik je veel meer. En door samen te werken kan je meer bereiken dan alleen. Dat wil ik ook graag overdragen aan mijn team.

DSC 0075 groot
Werkgeluk is een essentieel onderdeel van werkplezier en succes. Hoe bevorder je jouw werkgeluk en dat van je collega’s binnen de organisatie?

Werkgeluk is voor mij het balans goed te kunnen verdelen tussen werk en thuis. Als dat goed is kan je met plezier alle werk aan. Met collega’s samen sparren en soms een lolletje  is waar ik met veel plezier altijd naar uit kijk.


Je hebt al een indrukwekkende groei doorgemaakt binnen het bedrijf. Waar zie je jezelf over vijf jaar en welke doelen wil je nog bereiken?

Als je mag groeien in een bedrijf is dat altijd een beloning op je afgeleverde werk, je inzet, je gedrevenheid. Daar mag je dan ook zeker trots op zijn. Ik hoop dat we over 5 jaar meer dag schoonmaak mogen aanbieden bij klanten zodat we misschien de werkdruk kunnen verlagen bij onze vaste schoonmaaksters die soms extra uren maken om er voor te zorgen dat panden hun gevraagde diensten geleverd kunnen krijgen. Ik ben onze vaste medewerkers, invallers ook altijd erg dankbaar voor al hun hulp. Samen op weg naar een leuke toekomst.