IMG 0191 Groot

De werkplek van Ezra

IMG 0186 3 Groot
Ezra, zou je ons iets over je zelf kunnen vertellen?

Hoi ik ben Ezra. Ik ben 38 jaar en 4 maanden terug vader geworden van zoon Ilay. In mijn vrije tijd werk ik in de sportschool wat ik als hobby uitvoer. Ik geef groepslessen en in boksen wat ik erg leuk vind. Ik ben eigenlijk altijd bezig en maak graag een babbeltje maar een filmpje op z’n tijd met mijn vriendin vind ik ook altijd fijn. Familie is erg belangrijk voor mij. Lekker chillen met m’n vrienden doe ik ook nog wel eens. Ik ben altijd een blij ei en nooit chagrijnig.

Hoelang werk je al bij Keus? En wat is je functie?

Ik ben nu ongeveer 3 maanden werkzaam bij keus. Ik ben onderdeel van het team van de specialisten.

IMG 0168 Groot
Wat voor werkzaamheden voer je uit als specialistische schoonmaker?

Als specialist bij Keus zijn je werkzaamheden heel divers, de ene dag bezorg ik mensen weer een schoon trappenhuis en de andere dag reinig ik de gevel van een kantoorpand. Het leuke aan het verrichten van deze werkzaamheden is dat je na afloop altijd resultaat ziet en dat geeft zowel mij als de klant een goed gevoel.

Wat vind je zo fijn aan het werken bij Keus?

Het fijnste aan dit werk zijn mijn collega’s! Daarnaast zijn de meeste van mijn werkzaamheden buiten, dit geeft mij een soort gevoel van vrijheid. Je ziet en ontmoet veel mensen, je komt op veel verschillende plekken en de werkzaamheden zijn erg divers wat nooit saai is.

IMG 0192 Groot
Tot slot, wat wil jij iedereen die dit leest graag meegeven?

“Begin de dag met een lach!”