IMG 7945 Groot

De werkplek van Mirella

33EBC218 388E 48C5 B939 27C46D87DB34 3 Groot
Vertel eens wat over je zelf, wie ben je en wat doe je zo al tijdens en na je werk?

Mijn naam is Mirella woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Apeldoorn. In mijn vrije tijd wandel ik graag en af en toe op een zaterdag ga ik in Apeldoorn naar de Bingo. Ook volg ik veel films en series op Netflix dus als het even kan in het weekend op de bank wat te knabbelen en genieten van een goede film of serie. En met dit lekkere weer even met een bakje koffie lekker in de achtertuin zitten tussen de bedrijven door, want wat is het belangrijk om een momentje voor jezelf te pakken. Genieten van de natuur om je heen en natuurlijk energie op doen van het zonnetje. Ik werk sinds september 2016 bij Keus Schoonmaak. En wat grappig is eerder had ik altijd van schoonmaak nee dat lijkt me niets, hiervoor werkte ik in de administratie. Het is eigenlijk loslaten van het wordt toch weer vies en meer denken ik houd het schoon. Elke dag fiets ik naar mijn schoonmaak panden toe, dus aan beweging kom ik niets tekort en ik geniet dan van de natuur en zingende vogels en vooral met het mooie weer is dit genieten. Elke dag start ik 6 uur bij Royal Talens in het centrum van Apeldoorn, samen met mijn collega’s drinken we eerst een bak koffie voor we aan de slag gaan.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Elke dag fiets ik naar Royal Talens daar werken we van 6.00 tot 8.00 uur.
En elke avond begin ik om 17.00 tot 19.25 Bij ITS in zuid dichtbij waar ik woon.
En daartussen heb ik panden van 3, 2 en 1x in de week. En om het weekend werk ik de zaterdag en de zondag 2 uurtjes.

 

3F069D33 E96B 4371 AEA6 7230383CBD20 2 Groot
Kan je wat vertellen over de plek van de foto’s? (Royal Talens)

Hier ben ik bijna 2 jaar werkzaam en werk ik met plezier, elke ochtend kom ik samen met mijn collega’s hier. Royal Talens staat al heel wat jaren in de buurt van het centrum van Apeldoorn. Het is een oud maar prachtig gebouw. Mijn schoonouders hebben hier jaren naast gewoond. En de mensen zowel receptie, van het kantoor tot aan de productie in de fabriek zijn vriendelijk, wat het werken prettiger maakt, leuke collega’s zijn belangrijk maar de mensen van het bedrijf waar je werkt zijn dat zeker ook. In de loop der jaren is er veel veranderd aan de omgeving rondom Royal Talens. Huizen die verdwenen zijn en winkels die ervoor in de plaats gebouwd zijn.

Hoe is de samenwerking met jouw collega’s en rayonleiding?

Prima, ik kan wel zeggen dat ik met al mijn collega’s die ik ken goed overweg kan. Sommige panden werk ik alleen, en bij andere met collega(‘s) wel ieders een eigen afdeling om schoon te maken, maar ook al is het even een praatje maken, hoe was je weekend bijvoorbeeld. Ik heb twee Rayonleiders waar ik goed mee overweg kan, als ik vragen heb bel of app ik ze, ook als er spullen nodig zijn op de schoonmaak panden. Zelf ben ik ook wel een makkelijk persoon waardoor er ook goed te communiceren valt met mij.

IMG 7918 Groot
Wat vind je zo fijn aan het werken bij Keus?

Al mijn panden zijn redelijk in de buurt van waar ik woon omdat ik alles op mijn fiets doe is dit wel handig en ik heb gratis workout dus sportschool is niet nodig. Met de collega’s waar ik mee werk heb ik goed contact, ook met nieuwere collega’s die invallen bij 1 van mijn panden kan ik het vaak goed vinden, omdat we met elkaar goed afstemmen wie wat doet. En ja vaak komt het voor dat je in moet/kan vallen bij een ander pand, vaak wel panden die ik al ken. Soms komt het qua tijd niet uit dan gaat het over of er wordt wat geregeld met een andere collega zodat we panden samen kunnen schoonmaken en zo is een pand waar schoonmaak moeilijk leek opgelost

Wil je voor de rest nog iets leuks vertellen? 

Bij een collega waar ik in het verleden wel mee samen heb gewerkt drink ik wel eens koffie. Bij mijn vorige baan had ik dat nooit. En een andere collega waar ik elke dag mee samen werk neemt vaak lekkere dingen mee die ze bakt en dan zegt ze: jullie moeten energie opdoen, samen koffie drinken en er iets bij eten. Ik moet ook zeggen dat is ook zo en dan begint de dag een stuk prettiger.