2

De werkplek van Nancy

IMG 0312 4 Groot
Nancy, zou je ons eens iets over je zelf kunnen vertellen?

Mijn naam is Nancy Singel-Bonekamp. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man Martijn en onze prachtige kindjes Jax en Liv van 2 en 0 jaar in Apeldoorn. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn gezin, vrienden of familie iets te ondernemen.
Ik ben echt een gezelligheidsmens, Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan of gewoon een spelletje met zijn allen te doen of lekker wandelen in de bossen. Maar ik kan mij ook prima vermaken met een avondje op de bank, een film kijken of een boek lezen.
En natuurlijk het reizen is iets wat ik graag doe. Mijn man en ik zijn al naar verschillende landen geweest.
Helaas door Corona was dit even niet mogelijk, maar dit jaar zijn we voor het eerst als gezin naar het buitenland geweest en hopelijk gaan er nog velen volgen! Heerlijk andere culturen en nieuwe plekken ontdekken!

IMG 0321 4 Groot
Hoelang werk je al bij Keus? Wat is je functie en wat houdt jouw functie precies in?

Zelf ben ik bij Keus Schoonmaak begonnen als medewerker schoonmaak. Mijn 2 vaste panden waren Koninklijke Talens DC en Univé Stad en Land Apeldoorn.
Dit heb ik van 27-04-2009 tot 05-11-2012 met veel plezier gedaan als bijbaantje. Nadat ik mijn opleiding in 2012 heb behaald ben ik weggegaan bij Keus Schoonmaak om te doen waarvoor ik heb geleerd. Ongeveer 3 jaar later kwam er een vacature vrij bij Keus Schoonmaak voor een administratieve functie.
Hier heb ik op gesolliciteerd. Zodoende ben ik op de financiële afdeling bij Keus Schoonmaak gekomen. Ik ben nu verantwoordelijk voor de salaris administratie.
Ik verwerk de uren die rayonleiding invoert en als er bijzonderheden zijn met het salaris zorg ik dat deze worden toegepast. En natuurlijk ook erg belangrijk, controleren of het salaris klopt en dat het op tijd betaald wordt.

Voor wat kunnen mensen allemaal bij jou terecht?

Als er iets niet klopt aan het salaris of is er onduidelijkheid over bijvoorbeeld de spaaruren dan zal ik proberen het op te lossen of het je uit te leggen. Dus mochten er vragen zijn, bel gerust en wellicht spreken we elkaar dan nog in de toekomst.

IMG 0317 4 Groot
Wat vind je zo fijn aan het werken bij Keus?

Keus schoonmaak is een familie bedrijf en dat merk je. Met mijn collega’s kan ik namelijk lachen en dat doen we ook veel, maar ook als er iets is kan ik bij ze terecht.
Ook mijn werk vind ik erg leuk om te doen. Het is namelijk afwisselend en elke 4 weken is weer even bikkelen om alles op tijd af te hebben, zodat de medewerkers op tijd het salaris hebben. Maar dat maakt het voor mij weer een uitdaging en daar hou ik wel van!

Tot slot, wat wil jij iedereen die dit leest graag meegeven?

Wacht niet op een goede dag maar maak er één.
En wees lief voor elkaar!