IMG 8001 Groot

De werkplek van Priscilla

IMG 7971 3 Groot
Priscilla, zou je ons iets over je zelf kunnen vertellen?

Ik ben Priscilla Linthorst, 37 jaar oud. Ik leef met mijn partner en zoon in Apeldoorn zuid. Mijn partner heet Jeroen en is 47 jaar oud, mijn zoon heet Willem en is 13 jaar oud. Bij ons thuis is het altijd gezellig. We leven met z’n 3en en 6 huisdieren. We hebben 2 honden, 2 vogels, een hamster en een baardagame. In het huishouden en de dieren verzorgen gaat veel tijd in zitten. Bij mooi weer maken we ook graag een lekkere wandeling met de honden. Daarnaast doen we regelmatig leuke dingen met mijn zoon, zoals een bioscoopje pakken, naar een pretpark of museum. We houden er ook wel van zo nu en dan naar een lekker restaurant te gaan.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Mijn gemiddelde werkdag begint om 06.00 uur bij Royal Talens en eindigt met een lunchpauze tussendoor om 16.30 uur. Naast Royal Talens werk ik op nog een aantal andere panden, in totaal 38 uur in de week.

IMG 8001 Groot
Kan je wat vertellen over de plek van de foto’s? 

Royal Talens is een bedrijf in dat zich heeft gespecialiseerd in kunstschildersverf en benodigdheden en daarnaast hobbyverf.
Het bedrijf bestaat uit twee vestigingen. In de vestiging aan de Sophialaan zit de fabriek. Hier maken ze de verf en bij behorende artikelen. De vestiging aan de tweelingenlaan is het distributiecentrum. Hier wordt alles verpakt en klaargemaakt om te verzenden naar de klanten.

Ik werk al sinds 2012 bij Royal Talens en ben dus voor deze klant al jaren een vast gezicht. Ze geven mij het gevoel dat ik er echt bij hoor en word ook uitgenodigd als er wat te vieren valt. Ik hoop dan ook zo lang mogelijk met veel plezier bij dit bedrijf te blijven werken.

Al 10 jaar in dienst…. Wat is je daar het meest van bij gebleven?

Het moment dat ik in 2012 er weer voor koos om bij Keus een contract te tekenen en uiteindelijk de keuze toen maakte om weer terug te keren in de schoonmaakbranche.
Ik ben eigenlijk min of meer opgegroeid in de schoonmaakbranche. Als klein kind ging ik met mijn moeder mee om haar te helpen in het schoonmaakbedrijf wat mijn oma had. Ik heb daar het vak geleerd en tot mijn 15e jaar meegeholpen tot dat mijn oma overleed en het bedrijf stopte.

Een aantal jaar later ging ik na schooltijd bij een schoonmaakbedrijf weer aan de slag. Dit heb ik jaren naast mijn opleiding gedaan. Op het moment dat ik voor mijn opleiding slaagde, ben ik een baan gaan zoeken in die branche als pedagogisch medewerker op een eigen buitenschoolse opvang locatie. Ik heb dat 8 jaar gedaan maar heb mij nooit echt gelukkig gevoelt in die branche.

Toen mijn zoon 4 werd en naar school ging, koos ik ervoor om meer bij hem te zijn en toch uit die branche te stappen. Ik ben toen gaan solliciteren om weer terug de schoonmaakbranche in te gaan. Ik kon bij meerdere bedrijven aan de slag maar ik koos toen voor Keus Schoonmaak, omdat hun visie mij aansprak. En uiteindelijk ben ik er 10 jaar later nog. Ik heb in die 10 jaar klanten, collega’s en rayonleiders zien komen en gaan. Ik heb het al die tijd naar mijn zin gehad en plezier gehad in het werk, mede doordat ik ook al heel wat jaren bij dezelfde klanten werk. De aflopen jaren zijn zo snel voorbijgegaan.

IMG 7990 Groot
Wat vind je zo fijn aan het werken bij Keus?

Je bent elke dag op pad om naar verschillende panden te gaan om daar de klant te ontzorgen en te verblijden met een schone werkplek.

Hoe zie jij je toekomst bij Keus? 

Ik hoop dat er in de toekomst een moment komt dat ik de kans krijg om mij binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Ik zou het leuk vinden het bedrijf op een andere manier te leren kennen.